Camping Schoolzicht

Soort caravan: Chalet/stacaravan op jaarplaats met eigen douche/toilet

Aantal personen: 7

Beschikbaarheid: 2024 bezet: week 18, 25, 26, 29, 30, 31, 32, 33, 44

Prijs per week: Op aanvraag, exclusief bijkomende campingkosten

Bijkomende campingkosten: Overnachtingstarief gebruik seizoen- en jaarplaatsen particulieren: € 2,90 p.p.p.n. Toeristenbelasting: € 2,10 p.p.p.n.

Te huur:

Fijne, mooie en ruime chalet op een uitstekende staanplaats op camping Schoolzicht. 

De chalet bied plaats voor 7 volwassenen en 1 kind (ledikant). De chalet is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, keuken met koelkast en vriezer en ruim voldoende kastruimte. 

Buitenleven is een centraal begrip als u deze chalet huurt. De chalet is voorzien van een ruime veranda met veel licht. De veranda is voorzien van zonneschermen en mogelijkheid tot terrasverwarming waardoor buiten zitten tot in de laatste uurtjes mogelijk is bij verschillende weertypes.

De chalet beschikt over een royale schuur waarin een extra koelkast en vriezer aanwezig zijn. Tevens is er een wasmachine en droogmolen aanwezig. 

De chalet is omringd door een hekje waardoor ook de kleine kinderen fijn buiten kunnen spelen. Er is een eigen parkeergelegenheid.

Verhuur in het hoogseizoen: vrijdag 15 uur tot vrijdag 11 uur. De chalet dient schoon en netjes achtergelaten te worden. Nette huurders vereist. Huisdieren zijn niet toegestaan. De regels van camping Schoolzicht zijn leidend tijdens uw verblijf. 

Bent u enthousiast geworden en wilt u optimaal genieten van een vakantie aan de Zeeuwse kust? Mail ons!

M: rh-dienstverlening@hotmail.com 

  • Overnachtingstarief gebruik seizoen- en jaarplaatsen particulieren: € 2,90 p.p.p.n. Toeristenbelasting: € 2,10 p.p.p.n.