Camping Schoolzicht
 

Kijk, de zee!

Zee en strand

In Zeeland is de kust altijd dichtbij. Alleen al op Walcheren zijn prachtige brede zandstranden te ontdekken – al jarenlang de schoonste van Nederland. De zon schijnt ook het meest aan de Zeeuwse stranden.
Heerlijk uitwaaien langs de branding, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, genieten van de zon en zee. Misschien ziet u zelfs de zeehonden zwemmen!
Op slechts 10 minuten fietsen van Camping Schoolzicht vindt u al de makkelijk bereikbare stranden tussen Westkapelle en Domburg.

Duingebieden

De ongerepte kustlijn van Walcheren kenmerkt zich door de uitgestrekte duingebieden. Steile bergen stuifzand worden afgewisseld door de meer modderige en begroeide puinpannen, waarin herten en reeën zich graag verbergen. De duinen zijn een fantastische plek om te wandelen en te fietsen. Ga er ‘ns op uit om bijzondere planten en vogels te spotten!

Over de duinen tussen Zoutelande en Vlissingen, de hoogste duinen van Nederland, wandel je met een prachtig uitzicht over de Westerschelde en Walcheren.

Uitzicht op de horizon

Het landschap op Walcheren is divers en afwisselend. Achter de kustlijn met haar duingebieden strekken zich de wijde polderlandschappen uit, doorsneden met rustige landelijke binnenwegen. Ga er op uit en geniet van de vele onverwachte vergezichten.

Meer weten over de omgeving? neem een kijkje op www.vvvzeeland.nl

Schoolzicht

 
Schoolzicht
 

Groeten uit Zeeland!