Camping Schoolzicht
 

Zeeland ontdekken? Begin op Camping Schoolzicht!

Camping Schoolzicht is een gezellige familiecamping op Walcheren. U kunt er comfortabel kamperen met uw eigen tent of caravan, maar u kunt ook een luxe chalet huren. In de schoolvakanties zijn het vooral gezinnen die hun vakantie op Camping Schoolzicht doorbrengen. Het is dan gezellig druk met veel kinderen en jongelui. In de rustige periodes zijn het vooral ‘actieve ouderen’ die naar Camping Schoolzicht komen om heerlijk over het eiland te fietsen en uit te waaien aan zee. Alle gasten genieten van het modern ingerichte terrein met zijn prima voorzieningen. Kwaliteit waar Schoolzicht bekend om staat!

Activiteiten

Kinderen en jongelui kunnen zich op Camping Schoolzicht prima vermaken, zo wordt het ook voor de ouders echt vakantie! U hoeft er niet de hele dag op uit te trekken, er zijn altijd volop andere kinderen en jongelui en dat maakt het samen al gezellig. Verder is er op de camping van alles te beleven. In de mei- en zomervakantie staat er een recreatieteam klaar om jong en oud te vermaken met sport- en spelactiviteiten. In de recreatieruimte is plaats genoeg voor alle kinderen om aan te schuiven bij de juffen van het team. ‘s Morgens een lampion in elkaar knutselen en ‘s avonds, als het donker wordt, een optocht, een kampvuur en lekker laat naar bed. Of een indianentooi maken, voetballen, volleyballen of meedoen aan een zeskamp of een vossenjacht. Ja echt, op Schoolzicht is er van alles te doen!

Je kunt ook binnen spelen…

Uniek is ons binnenspeelhof ‘De Krommebaan’ . In onze oude Zeeuwse boerenschuur kunnen de kinderen zich volop vermaken in de binnenspeeltuin. Onmisbaar en ideaal als het weer even wat minder is!

Zwembaden

Roompot zwemparadijs  & Vrijburgbad

Kortom, uw zoektocht naar een perfecte locatie voor uw ontdekkingsreis leidt al snel naar Camping Schoolzicht.

Schoolzicht 
Schoolzicht
 

Groeten uit Zeeland!