Camping Schoolzicht

Soort caravan: Tourcaravan met voortent (het echte kamperen)

Aantal personen: 5

Beschikbaarheid: Niet beschikbaar: week 18, 19, 30 t/m 33

Prijs per week: € 425 in hoogseizoen, € 800 voor 2 weken

Bijkomende campingkosten: Overnachtingstarief gebruik seizoen- en jaarplaatsen particulieren: € 2,90 p.p.p.n. Toeristenbelasting: € 2,10 p.p.p.n.

Wij bieden onze ontzettend ruime, schone caravan te huur aan! Heel brede caravan met even brede voortent. VEEL RUIMTE! We hebben bewust voor een groot exemplaar gekozen. 

De caravan is van alle benodigdheden voorzien. O.a. keukenblok met koud stromend water, wasmachine, Brabantia droogmolen, veel opbergruimte in de caravan en voortent, koffiezetapparaat, waterkoker, skottelbraai, kookstel, royale koelkast, vriesvak, Dyson-steelstofzuiger. 

In de voortent liggen vlonders met een gezellig vinyl eroverheen. 

Verder is er in de caravan een comfortabel 2-persoonsbed, een stapelbed en een los bed + campingbed. Dan is er ook nog een rondzit U bank met tafel, in het midden van de caravan. Zelf klappen wij altijd een bedje in, zodat er een campingbedje kan staan (zie foto). Ook fijn: overal horren en je kunt het helemaal donker maken in de caravan met de verduisteringsscreens.

Als voortent gebruiken wij een luxe zwarte partytent met los en vast te maken zijstukken (net hoeveel privacy/zon je wenst:-)), die ook door de huurders gebruikt mag worden. Verder zijn er comfortabele tuinstoelen met kussens, kinderstoel, warmtelamp aanwezig. 

Voor meer info mail/bel/app: familiepmjansen@gmail.com of 0627466655.

Locatie: plaats 70 op het Berenbos (dichtbij speelschuren sanitairgebouw en overige voorzieningen)

  • Overnachtingstarief gebruik seizoen- en jaarplaatsen particulieren: € 2,90 p.p.p.n. Toeristenbelasting: € 2,10 p.p.p.n.