Camping Schoolzicht

Soort caravan: Tourcaravan met voortent (het echte kamperen)

Aantal personen: 8

Beschikbaarheid: we verhuren de caravan voor 6 tot 8 personen van april tot en met september 2020. week 30 31 32 33 34 en 35 zijn bezet. voor week 30 en na week 35 weer te huur.

Prijs per week: na overleg

Bijkomende campingkosten: Overnachtingstarief gebruik seizoen- en jaarplaatsen particulieren: € 3,00 p.p/p.n. Toeristenbelasting: € 1.30 p.p.p.n.

We hebben een seizoenplaats op Laagwater 117.

In de caravan is een tweepersoonsbed van 1.80 m en een stapelbed met 3 bedden. Daartussen staat een rondzit. In de uitbouw naast de voortent kunnen er ook twee slapen. Verder is er ook een campingbedje aanwezig. Naast de caravan is ruimte genoeg om een tent neer te zetten waar je dus ook kunt slapen. Onder de voortent zit een vlonder waar vloerbedekking op ligt. 

In de voortent staat een keukenblok met vaste wateraansluiting, 4 pits gasstel met extra koelkast. Verder is aanwezig, wasmachine met droogrekjes, senseo, waterkoker, oventje, skottel braai e.d.

Alles wat verder nodig is voor koken, servies e.d. is ruimschoots aanwezig. In de voortent staat een tafel met 4 stoelen en onder de luifel staat een tafel met 6 stoelen. Onder de luifel ligt een dikke grasmat.

Zijn er vragen? Bel  0522  – 46.45.44  of mail  famjjansen@solcon.nl