Camping Schoolzicht

Soort caravan: Chalet/stacaravan op jaarplaats met eigen douche/toilet

Aantal personen: 7

Beschikbaarheid: 2023 bezet: week 29tm 35. 2023 verder nog volledig beschikbaar, inclusief week 27 & 28, meivakantie, pinksterweek(end) en herfstvakantie

Prijs per week: Op aanvraag, afhankelijk van seizoen

Bijkomende campingkosten: Overnachtingstarief gebruik seizoen- en jaarplaatsen particulieren: € 2,95 p.p.p.n. Toeristenbelasting: € 2,05 p.p.p.n.

Te huur:

Fijne, mooie en ruime chalet op een uitstekende staanplaats op camping Schoolzicht, te Aagtekerke.

De chalet biedt plaats voor 7 volwassen en 1 kind (ledikant). De chalet is voorzien van van 3 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, keuken met koelkast en vriezer en ruim voldoende kastruimte.

Buitenleven is een centraal begrip als u deze chalet huurt. De chalet is voorzien van een ruime veranda met veel licht. De veranda is voorzien van windschermen en de mogelijkheid tot terrasverwarming waardoor buiten zitten tot in de late uurtjes mogelijk is bij elk weerstype.

De chalet beschikt over een royale schuur waarin een extra koelkast en vriezer aanwezig zijn. Tevens is er een wasmachine, droogmachine en droogmolen aanwezig.

De chalet is omringd door een hekje, waardoor ook de kleine kinderen fijn buiten kunnen spelen. De chalet beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

De chalet staat aan de rand van het weiland naast camping Schoolzicht. De chalet bied hierdoor meer privacy en rust.

Verhuur in het hoogseizoen: vrijdag 15 uur tot vrijdag 11 uur. De chalet dient schoon en netjes achtergelaten te worden. Nette huurders vereist. Huisdieren zijn niet toegestaan. De regels van camping Schoolzicht zijn leidend tijdens uw verblijf.

Bijkomende kosten: overnachtingstarief €2,95 p.p.p.n. & toeristenbelasting €2,05 p.p.p.n.

Bent u enthousiast geworden, en wilt u optimaal genieten van een welverdiende vakantie aan de Zeeuwse kust? Mail ons!

M: rh-dienstverlening@hotmail.com